FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

3700758102182

Nový produkt

FENYKLOVÝ kulinářský bio olej - pro potěchu chuťových pohárků

K přípravě jídel nebo na dochucení hotových pokrmů s příchutí a vůní fenyklu.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

209,00 Kč s DPH

FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky.

Složení:

  • Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)*
  • Esenciální organický olej z * z: fenyklu
  • *100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU

Návod k použití:

  • Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm.

TIP do kuchyně:

  • Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus.
  • Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu.

RECEPT Rajčata s fenyklem:

  • Suroviny: rajčata 4, kulinářský olej Fenykl, cibule 1 kus (malá), česnek 2 stroužky, olej olivový 4 lžíce, šťáva citronová 1 lžíce, likér anýzový 1 lžíce, cukr 1 špetka, tabasco 4 kapky, sůl.
  • Postup: Několik střiků kulinářského oleje Fenykl promícháme s polovinou oleje a citronovou šťávou. Rozdělíme je do dvou grilovacích misek, zakryjeme alobalem a umístíme na gril, kde je grilujeme 15 minut. Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Zbylý olej nahřejeme v malém kastrůlku a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Přimícháme cukr, likér, tabasco a necháme rozpustit. Rajčata opláchneme, rozkrojíme na poloviny a přidáme je do misek k fenyklu. Cibulový přeliv rozdělíme na rajčata, misky znovu zakryjeme alobalem a grilujeme ještě asi 5-8 minut, aby se rajčata prohřála.

Ostatní informace:

  • Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie
  • Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

FENYKLOVÝ kulinářský bio olej - pro potěchu chuťových pohárků

K přípravě jídel nebo na dochucení hotových pokrmů s příchutí a vůní fenyklu.

Path: > > FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: